Koninginnenbrij


Koninginnenbrij is witachtig, scherp van smaak, dikvloeibaar, bezit een grote hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen.
Een koninginnenbrij kuur is vooral bij sportlui kent. Maar ook mensen die om medische reden verzwakt zijn hebben baat bij een kuur.
Studenten zouden ook een kuur kunnen gebruiken tijdens hun examens , let wel op tijd beginnen en overdaad schaadt!
Zo gebruiken sportlui dit goedje om extra prestaties te kunnen verwezenlijken. Wielrenners, lopers, voetballers, allen hebben trouwe gebruikers.
Ook de paardensport kent de waarde van die product en sommige viervoeters krijgen een rijkelijke dosis net voor de prestatie.
Bovendien heeft de medische wereld ook steeds meer interesse in dit product. Een koningin krijgt enkel dit te eten gedurende haar hele leven en zij kan tot 5 jaar oud worden en tot 3000 à 3500 eitjes per dag leggen , dit in contrast met werksters welke in het hoogseizoen slechts 5 weken leven!
Zwangere vrouwen hebben ook baat bij dit product wat een invloed zou hebben op de ontwikkeling van de hersenen bij de foetus. Ook zouden de baby’s een algemene betere gezondheid hebben.
Koninginnebrij is zeer sterk onderheven aan veroudering en kan niet tegen zonlicht!
Daarom wordt dit product steeds zuiver aangeboden bij ons en is er keuze tussen gekoeld en diepvries.
Eens ontdooid mag dit niet meer worden ingevroren. Ook bij het openen van het potje is de houdbaarheid kort.
Als je dan ook weet dat een gezonde sterke bijenvolk slechts 300 gr produceert en dat het maar kort houdbaar is begrijp je misschien ook waarom dit zo duur is..
Aan koninginnenbrij worden tal van medische wonderen toegeschreven welke niet altijd te verklaren zijn maar dat dit product wel degelijk invloed heeft bewijzen onafhankelijke studies en zeldzame medische ingrepen welke verbazingwekkende resultaten geven. 
 

 

 

 

 
     
 
BuckfastLab - 2BEe bvba BE0885.534.873 - Haeghensgoed 36 – 9270 Laarne - Tel/Fax: +3293299004 | sitemap